Houbový vývar s plněnou zvěřinovou cannelloni

Suroviny
P ř í p r ava:
-
Máslo 100 g
-
Čerstvý kerblík 1 svazek
-
Zvěřinový ořez 150 g
-
Vepřový Ořez 150 g
-
Voda 100 ml
-
Opečené houby
-
Lístky kerblíku
-
Pažitka
Příprava
-
P ř í p r ava:
Houbový bujón připravíme podle návodu. Velké houby nakrájíme na plátky a orestujeme je na másle. Namleté maso spojíme s namočenou směsí pro mletá masa a dobře promícháme. Poté pomocí cukrářského sáčku naplníme masovou fáší jednotlivé trubky a uvaříme je ve vodě, kterou ochutíme směsí čirého vývaru. Teplou uvařenou cannelloni položíme do talíře, doplníme orestovanými plátky hub a zalijeme houbovým vývarem. Můžeme dozdobit bylinkami.