+

Kabanátek

  • Mleté maso 12.0 kg
  • Knorr Základ na mleté maso 2 kg 180.0 g
  • Římský kmín 2.0 g
  • Voda 400.0 ml
  • Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml

Přeliv

Příloha

  • Pita chleba 10.0 kus
  • Salátová okurka 500.0 g
  • Hladkoliská petrželka 15.0 g
  • Ledový salát 300.0 g
  • Mrkev, čerstvá 350.0 g
  • Paprika žlutá 350.0 g
  • Čerstvý koriandr 15.0 g
  1. Kabanátek

    • Knorr základ pro mleté maso promícháme s odměřeným množstvím vody a necháme 3 minuty odležet.
    • Mleté maso, římský kmín a namočenou směs důkladně smícháme a tvarujeme karbanátky, které pokládáme na tukem postříkaný GN plech.
    • Karbanátky postříkáme i shora a pečeme v konvektomatu – první 2 minuty na program pára a 8 minut suché pečení při 180 °C.
  2. Přeliv

    • Tatarskou omáčku ochutíme nasekanou mátou a promícháme s oloupanou a na drobné kostičky nakrájenou salátovou okurkou.
  3. Příloha

    • Pita chléb přepůlíme a naplníme očištěnou a na nudličky nakrájenou zeleninou ochucenou lístky koriandru.
  4. Podávání

    • Karbanátek částečně přelijeme studenou omáčkou a doplníme o přepůlený naplněný pita chléb.