Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
439 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
- Drůbež
- Italská
- Hlavní chod
-
Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
- Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Kuřecí stehýnko s vařenými brambory
- Hlavní chod
- Kuřecí
- Kašovitá strava
-
Dvojité smažené jarní závitky
- Ryby & mořské plody
-
Šulky s pažitkovými bramborami
- Předkrm
- Školní jídelna
-
Pečeně z divočáka s brambory a jalovcovou demi glace omáčkou s gorgonzolou
- Zvěřina
- Tradiční
- Hlavní chod
-
Pečený losos, ložená zelenina, grenaille, citrónový konfit, ředkev
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Pita chléb s treskou
- Ryby & mořské plody
- Asijská
-
Italská zelená minestrone polévka
- Školní jídelna
- Polévka
- Vegetariánské
-
Louisianský Po´Boy sendvič s hlívou a Old Bay majonézou
- Hlavní chod
- Vegetariánské
- Street Food
-
Kapustové čevabčiči s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
- Školní jídelna
- Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Originální singapurské kuře
- Hlavní chod
- Drůbež
- Asijská
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se