1. Halušky

    • Směs důkladně smícháme se studenou vodou a necháme 5 minut odstát.
    • Těsto protlačíme přes síto na halušky přímo do vroucí vody. Až halušky vystoupají na povrch, tak vodu slijeme.
  2. Omáčka

    • Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme špenátové listy a necháme je zavadnout.
    • Zvlášť připravíme sýrovou omáčku - směs vmícháme do horké vody a necháme 2 minuty povařit.
    • Omáčku poté smícháme s haluškami a špenátem (nebo přelijeme přes směs halušek se špenátem).
  3. Salát

    Opláchnutá rajčata nakrájíme na tenké plátky, posypeme drobně nakrájenou jarní cibulkou a pokapeme zálivkou připravenou z vody, octa, cukru a oleje, dochucenou solí a pepřem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.