+

Omáčka

Podávání

  • Sýr, Mascarpone 250 g
  • Červené pesto 10 g
  1. Omáčka

    • Šalotku nakrájejte na nudličky a nechte zesklovatět na másle, přidejte nakrájenou papričku peperonii a fenykl, také nakrájený na nudličky, nechte chvilku zesklovatět.
    • Dále přidejte Ramu Cremefi ne 15 % a uveďte do varu.
    • Po chvíli přidejte lososa nakrájeného na tenké proužky a Primerbu tymián.
    • Celek povařte, odstavte z ohně a dochuťte dle chuti.
    • V průběhu přípravy pokrmu uvařte těstoviny Pappardelle, seďte a neproplachujte.

  2. Podávání

    • Horké těstoviny přidejte do omáčky a promíchejte.
    • Podávejte v hlubokých talířích a na každou porci položte lžičkou sýra mascarpone promíchaný s červeným pestem.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet