+

Omáčka

  • Cibule šalotka 100.0 g
  • Máslo 50.0 g
  • Paprička peperoni 1.0 kus
  • Fenykl, syrový 300.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 400.0 g
  • Uzený losos 500.0 g
  • Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 900.0 g
  • Sůl, černý pepř
  • Těstoviny Pappardelle 900.0 g

Podávání

  • Sýr, Mascarpone 250.0 g
  • Červené pesto 10.0 g
  1. Omáčka

    • Šalotku nakrájejte na nudličky a nechte zesklovatět na másle, přidejte nakrájenou papričku peperonii a fenykl, také nakrájený na nudličky, nechte chvilku zesklovatět.
    • Dále přidejte Ramu Cremefi ne 15 % a uveďte do varu.
    • Po chvíli přidejte lososa nakrájeného na tenké proužky a Primerbu tymián.
    • Celek povařte, odstavte z ohně a dochuťte dle chuti.
    • V průběhu přípravy pokrmu uvařte těstoviny Pappardelle, seďte a neproplachujte.
  2. Podávání

    • Horké těstoviny přidejte do omáčky a promíchejte.
    • Podávejte v hlubokých talířích a na každou porci položte lžičkou sýra mascarpone promíchaný s červeným pestem.