Plátky kachních prsou s liči a lilkem v červeném kari
Kachní prsa mohou být propečená medium nebo well done, podle toho, co mají vaši hosté rádi.

Suroviny
Plátky kachních prsou s liči a lilkem v červeném kari
−
+
€288.4
Kachna
Kachní prsa
/kg
1.4 kg
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/g
20.0 g
0%

Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
60.0 ml
0%
Omáčka
Knorr Červená kari pasta 850 g
/g
200.0 g
0%
Lilek, kostky
/g
600.0 g
0%
Olej, rostlinný
/g
60.0 g
0%
Liči (konzerva)
/g
200.0 g
0%
Voda, vlažná
/l
1.3 l
0%
Rybí omáčka
/ml
30.0 ml
0%
Cukr, hnědý
/g
35.0 g
0%
/
Kachna
-
Kachní prsa 1.4 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 60.0 ml
Omáčka
-
Knorr Červená kari pasta 850 g 200.0 g
-
Lilek, kostky 600.0 g
-
Olej, rostlinný 60.0 g
-
Liči (konzerva) 200.0 g
-
Voda, vlažná 1.3 l
-
Rybí omáčka 30.0 ml
-
Cukr, hnědý 35.0 g
Příprava
-
Kachna
- Kůži na povrchu kachního prsa pokrájejte do mřížky, celé prso potřete koncentrovaným kuřecím fondem a nechte v chladu odležet. Poté na tuku opečte do růžova.
-
Omáčka
- Orestujte kari pastu na rozehřátém oleji, zalijte vodou, přidejte kokosový krém. Omáčku převařte a přidejte nakrájený lilek a liči. Ochuťte rybí omáčkou, cukrem a společně krátce povařte.
- Opečené kachní prso nakrájejte na plátky a vložte do omáčky.
-
Servírování
- Ozdobte smaženými listy petrželové natě.