Pomalu pečené hovězí žebro

Suroviny
Pomalu pečené hovězí žebro
−
+
€404.48
Žebírka
Hovězí žebro
/g
3000.0 g
0%
Med
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Marináda na hovězí 0,75 kg
/g
20.0 g
0%

Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l
/ml
50.0 ml
0%

Omáčka
Máslo
/g
10.0 g
0%
Brambory
Brambory
/g
1000.0 g
0%
Uzená paprika
/g
10.0 g
0%
KNORR Koření brambory a hranolky s přírodními ingrediencemi 350 g
/g
10.0 g
0%
/
Žebírka
-
Hovězí žebro 3000.0 g
-
Med 150.0 g
Omáčka
-
Máslo 10.0 g
Brambory
-
Brambory 1000.0 g
-
Uzená paprika 10.0 g
-
KNORR Koření brambory a hranolky s přírodními ingrediencemi 350 g 10.0 g
Příprava
-
Žebírka
Očistěte žebra, odstraňte blánu a naporcujte na porce.
Ochuťte sladkou paprikou a marinádou na hovězí, potřete medem a kouřovou esencí.
Umístěte do vakuových sáčků. Pečte 19 hodin vkonvektomatu nebo ve vodní lázni při 78 ⁰C. -
Omáčka
Smíchejte zbylou omáčku na žebra s KnorrDemiGlace a vodou, tak aby celkový objem dosáhl zhruba 0,5 l. Chvíli povařte. Jemně zahustěte tmavou jíškou a studeným máslem. V případě potřeby ještě zahustěte máslem.
Ochuťte kouřovou esencí a solí. -
Brambory
Brambory nakrájejte na silné hranolky, uvařte ve vodě, osušte a poté osmažte. Dochuťte uzenou paprikou a kořením na hranolky a brambory. -
Podávání
Podávejte pomalu pečená žebra s hranolkamia medově kouřovou omáčkou.