Pstruh zabalený ve špeku se zeleninou a omáčkou z lesních hub

Suroviny
Pstruh zabalený ve špeku se zeleninou a omáčkou z lesních hub
Pstruh:

Rolka:
Houbová omáčka:
Bramborová kaše s cottage sýrem a koprem:
Pstruh:
-
Pstruh, celý 3000.0 g
-
Tymián, čerstvý 10.0 snítky
Rolka:
-
Fenikl 300.0 g
-
Celerové stonky 250.0 g
-
Mrkev 200.0 g
-
Plátky uzeného špeku 300.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 50.0 ml
Houbová omáčka:
-
Knorr Žampionovo-hříbková omáčka 1kg 100.0 g
-
Voda 600.0 ml
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
-
Cibule (kostky) 100.0 g
-
Lesní houby, např. suchohřib, nakrájené na kostky 300.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 80.0 ml
Bramborová kaše s cottage sýrem a koprem:
-
Uzený cottage sýr 250.0 g
-
Voda 1000.0 ml
-
Kopr, čerstvý
Příprava
-
Pstruh:
● Pstruha očistíme a nafiletujeme. Ochutíme kořením na ryby Delikat a čerstvým tymiánem.
-
Rolka:
● Fenikl, stonkový celer a mrkev nakrájíme na dlouhé tyčinky, oblanšírujeme a naaranžujeme na filety ze pstruha. Filety se zeleninou svineme a následně každou porci zabalíme do plátku špeku.
● Pečeme přibližně 12 minut při teplotě 170 °C na rostlinném tuku Rama Combi.
-
Houbová omáčka:
● Knorr Houbovou omáčku smícháme s vodou a přivedeme do varu. Cibuli s houbami lehce osmažíme, přidáme do omáčky, zahustíme Ramou 15% a chvíli povaříme
-
Bramborová kaše s cottage sýrem a koprem:
● Bramborovou kaši připravíme tak, že uvaříme vodu a dáme ji stranou.Následně přidáme rozdrobený cottage sýr a Knorr bramborovou kaši s mlékem.
● Pořádně mícháme, zatímco přidáváme nasekaný kopr.
● Pokud je potřebné, tak přidáme špetku soli.
-
Podávání:
● Pstruha podávame s omáčkou a bramborovou kaší s cottage sýrem. Ozdobíme koprem.