+

Pstruh:

Rolka:

  • Fenikl 300.0 g
  • Celerové stonky 250.0 g
  • Mrkev 200.0 g
  • Plátky uzeného špeku 300.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7 l 50.0 ml

Houbová omáčka:

  • Knorr Žampionovo-hříbková omáčka 1kg 100.0 g
  • Voda 600.0 ml
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l
  • Cibule (kostky) 100.0 g
  • Lesní houby, např. suchohřib, nakrájené na kostky 300.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 80.0 ml

Bramborová kaše s cottage sýrem a koprem:

  1. Pstruh:

    ●       Pstruha očistíme a nafiletujeme. Ochutíme kořením na ryby Delikat a čerstvým tymiánem. 

  2. Rolka:

    ●       Fenikl, stonkový celer a mrkev nakrájíme na dlouhé tyčinky, oblanšírujeme a naaranžujeme na filety ze pstruha. Filety se zeleninou svineme a následně každou porci zabalíme do plátku špeku.

    ●       Pečeme přibližně 12 minut při teplotě 170 °C na rostlinném tuku Rama Combi. 

  3. Houbová omáčka:

    ●       Knorr Houbovou omáčku smícháme s vodou a přivedeme do varu. Cibuli s houbami lehce osmažíme, přidáme do omáčky, zahustíme Ramou 15% a chvíli povaříme 

  4. Bramborová kaše s cottage sýrem a koprem:

    ●       Bramborovou kaši připravíme tak, že uvaříme vodu a dáme ji stranou.Následně přidáme rozdrobený cottage sýr a Knorr bramborovou kaši s mlékem.

    ●       Pořádně mícháme, zatímco přidáváme nasekaný kopr.

    ●       Pokud je potřebné, tak přidáme špetku soli.

  5. Podávání:

    ●       Pstruha podávame s omáčkou a bramborovou kaší s cottage sýrem. Ozdobíme koprem.