Špagety se zeleninovo-tomatovou omáčkou, sypané sýrem

Suroviny
Špagety se zeleninovo-tomatovou omáčkou, sypané sýrem
−
+
€16.65
Špagety
Řepkový olej
/g
80.0 g
0%
Omáčka
Cuketa čerstvá
/g
250.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
150.0 g
0%
Kedlubna
/g
150.0 g
0%
Cibule, jarní
/g
100.0 g
0%
Paprika čerstvá
/g
200.0 g
0%
Knorr Rajská omáčka Napoli 0,9 kg
/g
100.0 g
0%
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
/g
200.0 g
0%

Řepkový olej
/g
60.0 g
0%
Servírování
Tvrdý sýr (Eidam 45%), strouhaný
/g
200.0 g
0%
/
Špagety
-
Řepkový olej 80.0 g
Omáčka
-
Cuketa čerstvá 250.0 g
-
Mrkev, čerstvá 150.0 g
-
Kedlubna 150.0 g
-
Cibule, jarní 100.0 g
-
Paprika čerstvá 200.0 g
-
Knorr Rajská omáčka Napoli 0,9 kg 100.0 g
-
Voda 400.0 ml
-
Řepkový olej 60.0 g
Servírování
-
Tvrdý sýr (Eidam 45%), strouhaný 200.0 g
Příprava
-
Špagety
- Špagety uvaříme do měkka a promícháme s olejem, aby se nelepily.
-
Omáčka
- Mrkev a kedlubny oloupeme, papriku očistíme, z cuket odkrojíme konce a vše nakrájíme/nakrouháme na drobné kostičky.
- Nakrájenou zeleninu orestujeme na oleji, nejprve mrkev a kedlubnu, poté přidáme papriku a cuketu a po pár minutách přidáme pokrájenou jarní cibulku včetně natě. Zalijeme vodou a přidáme směs pro neapolskou omáčku. Promícháme a povaříme 2 minuty, nakonec přidáme sekaná rajčata a prohřejeme.
-
Servírování
- Špagety při výdeji přelijeme zeleninovo-tomatovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.