Menu

Suroviny

+

Ingredience na přípravu polévky

Servírování pokrmu

  • Čerstvá bazalka

Příprava

  1. Ingredience na přípravu polévky

    • Ve velké pánvi udělejte z hnědého cukru světlý karamel. Rajčata nakrájejte na poloviny, přidejte na pánev a zlehka opečte.
    • Toskánskou polévku smíchejte s vodou, přiveďte k varu, poté přidejte tekutinu z Pomodori Pelati a 5 karamelizovaných rajčat (zbytek dejte stranou).
    • Ingredience smíchejte a dochuťte.
    • Krém Rama 31% vyšlehejte s mascarpone a bazalkou Primerba, poté přidejte do polévky a promíchejte.
    • Dávejte pozor, abyste krémovou polévku nevařili, protože by se mascarpone mohlo srazit.
  2. Servírování pokrmu

    • Krémovou polévku podávejte s polovinou karamelizovaných rajčat a čerstvými lístky bazalky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu