Volyňský guláš

Suroviny
Knorr Tmavá jíška
-
Hovězí maso přední b. k. 1200 g
-
Sádlo 120 g
-
Cibule žlutá 400 g
-
Kmín Celý 2 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 30 g
-
Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg 1 g
-
Sůl 20 g
-
Voda 800 ml
-
Knorr Professional Hovězí redukce 800 g 80 g
-
Česnek 10 g
-
Kyselé nakládané okurky 150 g
-
Brambory Vařené 500 g
Příprava
-
Knorr Tmavá jíška
Maso nakrájíme na kostky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle s kmínem, vložíme osolené a opepřené maso a za stálého míchání jej osmahneme. Potom přidáme mletou papriku, kratce opět osmahneme a zalijeme vodou. Zvolna dusíme doměkka. Ke konci přidáme hovězí redukci, dobře rozmícháme, ochutíme utřeným česnekem a promnutou majoránkou. Hustotu můžeme upravit pomocí jíšky. Ke konci do guláše přidáme nakrájené okurky, grilované papriky, rajčata a vařené brambory. Podáváme nejčastěji s chlebem.