1. Krokety

    • Na oleji orestujeme nakrájené houby a česnek tak, až se odpaří většina tekutiny. Necháme vychladnout, pak přidáme všechny další ingredience určené pro krokety a dobře promícháme.
    • Z těsta vytvoříme dlouhý váleček, který nakrájíme na špalíčky a zformované krokety položíme na GN plech postříkaný tukem Rama Combi Profi , navrch znovu zastříkneme tukem a pečeme do zlatova asi 5 minut při 230 °C v konvektomatu na suchý program s otevřenou klapkou.
  2. Brokolicový dip

    • Pro brokolicový dip rozmixujeme všechny přísady.
  3. Servírování

    • Podáváme horké doplněné jogurtovou majonézou a brokolicovým dipem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.