Menu

Suroviny

+

Grilovaný celerový kořen

  • Celerový kořen 1700.0 g
  • KNORR Koření na gril s přírodními ingrediencemi 250 g 20.0 g
  • Rostlinný olej 40.0 ml

Nové brambory

  • Rostlinný olej 30.0 ml
  • Brambory 700.0 g
  • Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg 30.0 g
  • Česnek 2.0 stroužek
  • Čerstvý kopr 20.0 g

Zelenina

  • Červená a žlutá paprika 700.0 g
  • Cuketa (1000 g) 700.0 g
  • Červená cibule 600.0 g
  • Přepuštěné máslo 50.0 g
  • Sůl, Pepř
  • Pažitka

Zeleninové demi-glace

Příprava

  1. Grilovaný celerový kořen

    • Celerový kořen omyjte, ale neloupejte. Smíchejte koření barbecue s olejem a celer potřete.
    • Zabalte do hliníkové fólie a pečte v troubě, kterou jste předehřáli na 160°C, proveďte zkoušku teploty na 50°C.
    • Až bude celerový kořen opečený, nakrájejte na plátky a grilujte.
  2. Nové brambory

    • Brambory promíchejte s pečenou cibulíPrimerba, olejem a česnekem.
    • Pečte v troubě předehřáté na 160°C, nakrájejte napůl, posypte čerstvým nakrájeným koprem a promíchejte, abyste je celé pokryli.
  3. Zelenina

    • Zeleninu nakrájejte na kusy a každý kusorestujteze všech stran na přepuštěném másle.
    • Okořeňte solí a pepřem podle chuti, posypte pokrájenou pažitkou.
  4. Zeleninové demi-glace

    • Zeleninu nakrájejte na půlku a přidejte celou hlavu česneku. Všechny ingredience potřete olejem
    • a pečte 30 minut v troubě, kterou jste předehřáli na 260°C.
    • Zeleninu přendejte do hrnce, přidejte tomatovou pastu, bobkový list, nové koření, víno a jablečný džus. Vařte, dokud se nevypaří polovina tekutiny.
    • Propasírujte přes jemné sítko a zredukujte na 30 %. Přidejte studené máslo a třete, dokud se máslo nerozpustí. Okořeňte koncentrovaným zeleninovým vývarem podle chuti.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu