+

Krém z hříbků lesních

Pěna z kozího sýra

  • Kozí sýr 50 g
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 200 ml

Ozdobení

  • Chipsy ze sušených hříbků 10 ks
  • Prášek z hříbků lesních
  • Snítky čerstvého tymiánu 10 ks
  1. Krém z hříbků lesních

    • Na Rama Culinesse orestujte nakrájené šalotky, poté přidejte nakrájené hříbky, ochuťte solí a pepřem, podlejte bílým vínem a zredukujte.
    • Zalijte zeleninovým vývarem a vařte po dobu 20 minut na nízkém ohni.
    • Přidejte hříbkový krém.
    • Míchejte, dokud nevznikne hladká konzistence. Ochuťte Primerbou tymián.
    • Polévku přelejte do hlubokého talíře nebo do vývarového šálku, který vypadá jako šálek na kávu.
  2. Pěna z kozího sýra

    • Kozí sýr rozpusťte vzahřáté Rama Cremefine Profi na šlehání. Jakmile bude sýr rozpuštěn, ručním mixérem vytvořte ze směsi pěnu.
  3. Ozdobení

    • Jemně umístěte pěnu zkozího sýra na houbový krém. Ozdobte houbovým práškem a přidejte tymián a chipsy.