Houbový quiche

Suroviny
Houbový quiche
−
+
€78.8
Quiche
Pšeničná mouka hladká
/g
250.0 g
0%
Máslo
/g
250.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
75.0 ml
0%
Vejce
/ks
1.0 ks
0%
Sůl
/k ochucení
0.0 k ochucení
0%
Náplň
Knorr Professional Houbová esence 0,4 l
/g
30.0 g
0%
Cibule (kostky)
/g
100.0 g
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Houby mix, mražené
/g
350.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
250.0 ml
0%
Knorr Tymián z Polska 0,08 kg
/g
2.0 g
0%
Sůl
/k ochucení
0.0 k ochucení
0%
Muškátový oříšek mletý
/dle chuti
0.0 dle chuti
0%
Vejce
/ks
3.0 ks
0%
/
Quiche
-
Pšeničná mouka hladká 250.0 g
-
Máslo 250.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 75.0 ml
-
Vejce 1.0 ks
-
Sůl
Náplň
-
Knorr Professional Houbová esence 0,4 l 30.0 g
-
Cibule (kostky) 100.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Houby mix, mražené 350.0 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 250.0 ml
-
Knorr Tymián z Polska 0,08 kg 2.0 g
-
Sůl
-
Muškátový oříšek mletý
-
Vejce 3.0 ks
Příprava
-
Quiche
Uhněťte těsto a vytvořte z něj kouli, zabalte ji do folie a přes noc nechte v lednici.Koláčovou formu vymažte máslem, posypte moukou a vmačkejte do ní odleželé těsto. Pečte v troubě na 180 °C, přikryté pečícím papírem a zatížené např. fazolemi. -
Náplň
Po upečení umístěte na koláč orestované houby s cibulkou. Poté do formy umístěte po okraj formy rozmíchaný rostlinný krém na šlehání, houbovou esenci s vejci a kořením.