+

Kuřecí prsa

Obalení

Fazolky

K podávání

  • Domácí hranolky 1.2 kg
  • Kerblík
  1. Kuřecí prsa

    • Prsa očistěte, v půlce nařízněte a rozložte na plát, lehce naklepejte.
    • Potřete Primerbou, poklaďte plátky sýra a šunky a maso zabalte, aby náplň zůstala uvnitř.
  2. Obalení

    • Vejce smíchejte s vodou, moukou a solí, důkladně promíchejte.
    • Kuřecí válečky obalte ve strouhance, dále v připraveném těstíčku a znovu ve strouhance.
    • Ramu Combi Profi nastříkejte na G/N plech, rozložte obalená prsa a znovu nastříkejte Ramu Combi Profi a pečte 8–10 minut při 210 °C.
  3. Fazolky

    • Uvařené fazolky smíchejte s Aroma Mixem, vložte na 2–3 minuty do páry do konvekomatu, promíchejte.
  4. K podávání

    • Kuřecí Cordon Bleu podávejte s připravenými fazolkami a domacími hranolky. Zdobte lístky kerblíku.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet