Letní salát s bílým chlebem, uzeným pstruhem a ředkvičkami
Uzený pstruh s čerstvou zeleninou je dokonalou kombinací během letních dnů.

Suroviny
Letní salát s bílým chlebem, uzeným pstruhem a ředkvičkami
−
+
€81.0
Postup
Chléb italského typu (Ciabatta..)
/g
100.0 g
0%
Olej, olivový
/ml
50.0 ml
0%
Pažitka, čerstvá
/g
30.0 g
0%
Uzený pstruh
/g
500.0 g
0%
Výhonky cukrového hrášku
/g
250.0 g
0%
Cibule
/g
150.0 g
0%
Ředkvičky, čerstvé
/g
250.0 g
0%
Polníček
/g
300.0 g
0%
Voda
/ml
350.0 ml
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Řecká zálivka 700 g
/g
50.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
200.0 ml
0%
Kopr, čerstvý
/g
10.0 g
0%
/
Postup
-
Chléb italského typu (Ciabatta..) 100.0 g
-
Olej, olivový 50.0 ml
-
Pažitka, čerstvá 30.0 g
-
Uzený pstruh 500.0 g
-
Výhonky cukrového hrášku 250.0 g
-
Cibule 150.0 g
-
Ředkvičky, čerstvé 250.0 g
-
Polníček 300.0 g
-
Voda 350.0 ml
-
Olej 100.0 ml
-
Knorr Řecká zálivka 700 g 50.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200.0 ml
-
Kopr, čerstvý 10.0 g
Příprava
-
Postup
- Z chleba nakrájíme tenčí plátky a necháme nasucho v konvektomatu propéct – prosušit tak, aby byly křupavé.
- Smícháme zakysaný krém s nasekaným koprem, olivovým olejem a posekanou pažitkou.
- Na dresink prošleháme společně vodu s olejem a směsí na řeckou zálivku.
- Opraný polníček, cibuli na proužky, ředkvičky na tenké plákya výhonky hrášku ochutíme dresinkem, přidáme natrhané kousky uzeného pstruha, pokapeme ochuceným zakysaným krémem a dekorujeme chipsy z bílého chleba.