1. Medové kuře

    • Očištěná vykostěná horní kuřecí stehna potřeme koncentrovaným kuřecím bujónema medem.
    • Vložte na G /N plech, mírně podlijte vodou a postříkejte tukem Rama Combi Profi.
    • Pečte na 175 C, kombinace horkého vzduchu a 20 % páry.
  2. Tortilly

    • Smíchejte majonézu s R ama Cremefine Fraiche a Primerbou, dochuťte podle potřeby solí a pepřem.
    • Spodní tortilu potřete pomazánkou a navršte nakrájenou grilovanou papriku, zakryjte horní plackou.
    • Zapečte v kontaktním grilu. Rozkrájete a podávejte.
  3. Rukolový salát

    • Rukolu omyjte a osušte, promíchejte s nakrájenými rajčaty a červenou cibulí.
    • Olivový olej smíchejte se solí, pepřem a citronovou šťávou a promíchejte se salátem.
  4. Podávání

    • Na talíř dejte salát, medové kuře a kousky tortily.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet