Oharková máčka s hovězím

Suroviny
Oharková máčka s hovězím
−
+
€307.25
Příprava
Hovězí maso zadní
/g
1500.0 g
0%
Voda
/ml
2500.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/g
30.0 g
0%

Znojemské kyselé okurky b. n.
/g
300.0 g
0%
Knorr Bílá omáčka 0,95 kg
/g
120.0 g
0%
Vývar od vaření masa
/ml
1000.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
300.0 ml
0%
Ocet
/ml
20.0 ml
0%
Cukr
/g
30.0 g
0%
Máslo
/g
100.0 g
0%
Lák od okurek podle potřeby
/ks
0.0 ks
0%
/
Příprava
-
Hovězí maso zadní 1500.0 g
-
Voda 2500.0 ml
-
Znojemské kyselé okurky b. n. 300.0 g
-
Knorr Bílá omáčka 0,95 kg 120.0 g
-
Vývar od vaření masa 1000.0 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 300.0 ml
-
Ocet 20.0 ml
-
Cukr 30.0 g
-
Máslo 100.0 g
-
Lák od okurek podle potřeby
Příprava
-
Příprava
Hovězí maso vložíme do vroucí vody s přidáním hovězího fondu a pomalým varem uvaříme doměkka.Ze směsi na bílou omáčku a vývaru od masa připravíme omáčku velouté, přidáme rostlinný krem, na másle orestované pokrájené kyselé okurky, převařený ocet, cukr a dochutíme podle potřeby lákem z okurek.Omáčku necháme chvíli probublávat a pak podáváme s masem nakrájeným na plátky (můžeme zaměnit i za vařená vejce) a jako příloha se hodí knedlíky nebo vařené brambory.