1. Kuřecí stehna

    • Kuřecí stehna promícháme s kuřecí essencí, vložíme na GN plechy potřené tukem Rama Culinesse Profi a upečeme v konvektomatu do zlatova. Výpek zahustíme směsí na drůbeží šťávu.

  2. Sicilská caponata

    • Očištěnou zeleninu nakrájíme na hrubší kostky a opečeme prudce na olivovém oleji. Přidáme překrojené olivy, ve slané vodě vařené bílé fazole a dokončíme přidáním zeleninové směsi Ratatouille.

  3. Tymiánová rýže

    • Rýži propláchneme a vložíme na tuk. Pouze necháme zesklovatět, přidáme sůl, tymián a zalijeme vodou v poměru k rýži 1 : 1,5 l. Přivedeme k varu a na mírném ohni pod zakrytím necháme dodusit.
    • Hotovou rýži vidličkou promícháme.
  4. Servírování

    • Pečené kuřecí stehno položíme na talíř spolu s teplou zeleninou a ochucenou rýží.
+