1. Polévka

    • Cizrnu namočte a potom uvařte s přidáním esence hovězího bujónu a šafránové pasty. Odložte část celých kuliček k ozdobení talíře.
    • Uvařenou cizrnu spolu s vodou znovu vařte na mírném ohni, po několika minutách přidejte šalvěj a rozmarýnovou Primerbu.
    • Vše umixujte na hladkou hmotu, pokud bude třeba, propasírujte přes drobné síto.
    • Na suché pánvi orestujte pancettu nakrájenou na drobné kostičky, promíchejte s umixovanou cizrnou. Konzistence by měla připomínat krém, popřípadě přidejte trochu vody. Celek dochuťte.
  2. Podávání

    • Samostatně ohřejte celou cizrnu.
    • Na talíř vlijte polévku a přidejte kuličky cizrny.
    • Vše polijte rozmarýnovým olejem.
    • Případně můžete polévku ozdobit lístky šalvěje usušené v mořské soli.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.