+

Treska

  • Treska (očištěný filet) 1.6 kg

Slaný nálev

  • Voda 1 l
  • Sůl 70 g
  • Cukr 40 g

Slaninová strouhanka

Podávání

  1. Treska

    • Tresku rozdělte na 10 stejných porcí.
  2. Slaný nálev

    • Ve vodě rozpusťte sůl a cukr. Porce ryby vložte do nálevu na 8 minut, poté tresku osušte na perforované GN nádobě a později na papírových utěrkách.
  3. Slaninová strouhanka

    • Panko rozmíchejte se směsí Aroma Mix a rozpuštěným máslem.
  4. Pečení

    • Tresku přendejte na pečicí papír pomazaný tukem. Vrchní stranu ryby také pomažte máslem, aby se krusta přilepila na rybu.
    • Posypte rybu slaninovou strouhankou a pečte 8–10 minut při teplotě 130 ⁰C. Doba pečení záleží na tloušťce ryby.
  5. Podávání

    Tresku servírujte na teplé Knorr Ratatouille zelenině. Rybu navíc ozdobte klíčky hrášku a snítkou čerstvého tymiánu.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.