1. Příprava

    • Vypracované bramborové těsto rozdělte na kousky (3 na porci) a plňte podušeným zelím s opečeným vychlazeným uzeným nebo slaninou a cibulí.

    • Těsto pečlivě uzavřete a vařte v osolené vodě 15 minut.

    • Očištěné na vetší kusy pokrájené houby opečeme na tuku, přidáme a orestujeme slaninu s cibulí a dusíme vše do měkka.

  2. Omáčka

    • Ve vodě rozmícháme směs na liškovou polévku a nalijeme na houby, krátce společně provaříme, zjemníme rostlinným krémem a doplníme o nasekanou petrželovou nať.
    • Houbovou směs dáme na dno talíře a navrch položíme rozkrojené plněné zelníky, které jsme po uvaření lehce potřeli sádlem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.