Menu

Suroviny

+

Chili con NoCarne:

  • Olivový olej 35.0 ml
  • Cibule 150.0 g
  • Česnek 10.0 g
  • The Vegetarian Butcher NoMince 2KG 450.0 g
  • Římský kmín, mletý 4.0 g
  • Nové koření 1.0 g
  • Sladká paprika, uzená 5.0 g
  • Sušené chilli vločky 2.0 g
  • Sůl 5.0 g
  • Voda 600.0 ml
  • Paprika, zelená 400.0 g
  • Černé fazole, sterilované 400.0 g

Kyselá salsa:

  • Mango čerstvé 160.0 g
  • Čerstvá chilli paprička, posekaná 10.0 g
  • Čerstvý koriandr 10.0 g
  • Smetana, zakysaná 400.0 g

Servírování:

  • Tacos 350.0 g
  • Guacamole 250.0 g
  • Kukuřice, sterilovaná 100.0 g
  • Mix listových salátů 100.0 g

...

Příprava

  1. Chili con NoCarne:

    • Na olivovém oleji opečte cibuli a česnek nakrájené na kostičky, přidejte vegetariánské mleté, římský kmín, drcené nové koření, uzenou papriku, chilli vločky a sůl.
    • Vše chvíli restujte, podlijte vodou a duste, než se voda odpaří. Papriku nakrájejte na kostičky a přidejte spolu s odcezenými fazolemi k ostatním ingrediencím.
  2. Kyselá salsa:

    • Mango oloupejte, nakrájejte na kostičky, chilli a koriandr nasekejte. Vše smíchejte se zakysaným krémem.
  3. Servírování:

    • Do tacos vložte chili con carne, guacamole, listy salátu, kyselou salsu a kukuřici.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu