Menu

Suroviny

+

houbová omáčka

  • Rostlinný olej 40.0 ml
  • Hřiby čerstvé nebo mražené 250.0 g
  • Čerstvé nebo mražené hříbky 250.0 g
  • Suché bílé víno 150.0 ml
  • Smetana 18 % tuku 1.3 l
  • Sůl 3.0 g
  • Černý pepř mletý 1.0 g
  • Čerstvý tymián 10.0 g

těstoviny

Příprava

  1. houbová omáčka

    • Na oleji nechte zpěnit na kostičky nakrájenou cibuli s houbami nakrájenými na proužky.
    • Přilijte víno a nechte odpařit.
    • Přidejte smetanu a zredukujte.
    • Podle chuti dokořeňte.
  2. těstoviny

    • Uvařte pappardelle.
    • Ohřáté NoMeatballs spojte s omáčkou a těstovinami.
    • Ozdobte tymiánem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu