Suroviny

+

Klobásky:

Myslivecká omáčka:

Servírování:

  • Bramborové noky 1500.0 g

Příprava

  1. Klobásky:

    • Klobásky krátce ogrilujte.
  2. Myslivecká omáčka:

    • Šťávu k masu rozmíchejte v horké vodě a přiveďte k varu.
    • Cibuli, okurky a papriku nakrájejte na proužky, žampiony na plátky a česnek nasekejte.
    • Na oleji opečte postupně cibuli s česnekem, žampiony, papriku a okurky. Podlijte vínem, přidejte rozmarýn, nechte chvíli odvařit a smíchejte se šťávou k masu a přiveďte společně k varu.
    • Omáčku dochuťte případně pepřem.
  3. Servírování:

    • Vařené horké noky přelijte mysliveckou omáčkou a navrch položte ogrilované klobásky. Můžete dozdobit čerstvými lístky nebo výhonkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu