Veganské klobásky po myslivecku s bramborovými noky

Suroviny
Veganské klobásky po myslivecku s bramborovými noky
−
+
€46.5
Klobásky:
The Vegetarian Butcher Little Willies 1,9 kg
/g
850.0 g
0%

Olej
/podle potřeby
0.0 podle potřeby
0%
Myslivecká omáčka:
Voda
/ml
1000.0 ml
0%
Cibule
/g
100.0 g
0%
Žampiony
/g
200.0 g
0%
Paprika, červená
/g
200.0 g
0%
Česnek
/g
15.0 g
0%
Bílé víno
/ml
50.0 ml
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Rozmarýn
/podle potřeby
0.0 podle potřeby
0%
Servírování:
Bramborové noky
/g
1500.0 g
0%
/
Klobásky:
-
Olej
Myslivecká omáčka:
-
Voda 1000.0 ml
-
Cibule 100.0 g
-
Žampiony 200.0 g
-
Paprika, červená 200.0 g
-
Česnek 15.0 g
-
Bílé víno 50.0 ml
-
Olej 50.0 ml
-
Rozmarýn
Servírování:
-
Bramborové noky 1500.0 g
Příprava
-
Klobásky:
- Klobásky krátce ogrilujte.
-
Myslivecká omáčka:
- Šťávu k masu rozmíchejte v horké vodě a přiveďte k varu.
- Cibuli, okurky a papriku nakrájejte na proužky, žampiony na plátky a česnek nasekejte.
- Na oleji opečte postupně cibuli s česnekem, žampiony, papriku a okurky. Podlijte vínem, přidejte rozmarýn, nechte chvíli odvařit a smíchejte se šťávou k masu a přiveďte společně k varu.
- Omáčku dochuťte případně pepřem.
-
Servírování:
- Vařené horké noky přelijte mysliveckou omáčkou a navrch položte ogrilované klobásky. Můžete dozdobit čerstvými lístky nebo výhonkami.